Snad pochopíš

Snad pochopíš

Anotace: Když už jsi vážně zamilován

Sbírka: Tentokrát o lásce

Duše vyhaslých hvězd bloudících v nekonečném vesmíru,
stíny nenaplněných lásek toužících po věčném míru.

Jako trosečník bez svého ostrova,
jako střelec bez mušky či kaple bez hřbitova.

Příběh života každý z nás píše si sám,
ja pro lásku a štěstí cokoli udělám.

Včera, stejně tak dnes i zítra,
Tě nechám nahlédnout do svého nitra.

Ať víš, že pro mne jsi v celém vesmíru jediná,
s myšlenkou na Tebe každý den usínám.

Ty víš to co já vím,
sníš, o čem já sním.

Držím Tvou ruku, Ty držíš mou,
navždy buď si jistá láskou mou věrnou.
Autor Vševolod Lopaťuk, 22.08.2009
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, divoska_jaja, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí