vlčice

vlčice

Anotace: bolest...

Znám tu smečku bílích vlků
ta co hlídá kroky duchů.
Jen jedno ho znich miluji
toho černého vlka v hlouběji.

Tak miluji ho tajně krásně
kdyby jenom veděl o mě.
Jen tu představu si mužu zdát
chtěla bych sním být už napořád.

Jen ty sny co v paměti mám
o vlkovi chci si nechat zdát.
Tak odešla jsem v srdci bolest
kdybys veděl o vlčici s hrotem.
Autor vlcatko, 22.08.2009
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: najrob7410
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí