Jsem jako hudebník

Jsem jako hudebník

Anotace: ...

Jsem jako hudebník
co nezná noty
jak z jaru bublina
z umělý hmoty

Jak píseň bez sloky
a film bez herce
jak měsíc na nebi
ve tvaru čtverce

Jako hráč kriketu
co nemá pálku
jak ostříž, co vidí
špatně na dálku

Jako myš bez sýra
jsem já bez tebe...
...tak vrať se mi z nebe...
Autor kofka, 22.08.2009
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Giginka, boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí