Osamocená ve schránce s rubínem

Osamocená ve schránce s rubínem

Anotace: Sublimace...

Dívko v básních vláčně tápající
kam odnesli tvé sny?
Bač myslíš vadnoucí poupě
po vláze marně lapající?
V čase, kdy bílé závoje z nebes
krátí ubíhající dny,
ti šeptá touha - obejdeš se bez?
Co skrývá tvé múzické doupě
kde ležíš raněná?
Snad ne láskou?
Andělská harfo tóny života znavená,
osaměle pěšinou jdoucí,
proč navždy chceš mlčet,
když tvé nitro jest tak vroucí?
Autor Iz, 22.08.2009
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: René Vulkán, boomslang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje - kde ležíš raněná - je pecka. A celé dílo mi přijde zelektrizované.

01.09.2009 15:27:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí