V motelu na konci světa

V motelu na konci světa

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=QqUYL_MMXrU

Sbírka: Drozdovská recese

Bylo to proroctví,
teď už to vím.
V motelu na konci světa,
bylo to sobectví,
teď o tom jen sním.

Všechno je pryč,
ironie osudu snad,
neříkej,že to byl kýč,
celý vesmír nám do klína spad.

Roztáhni ruce,teď jsou to křídla
obtěžkané osudovou touhou
a zbytky nespláchnutého mýdla.


Teď už to vím,
že o tom jen sním..
teď už mi je jasné,
že ta slova se nikdy nedozvím…
Autor Dullsinea, 22.08.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí