Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...

Na nebi se sráží kapky vody,
rozkvétá černý mrak.
Z očí padají zářivé hvězdy,
nezazáří, už je to tak.

Nahlédla jsem do vesmíru
pod závoj záhadné krásy,
našla jsem černou díru,
odkvetly veselé časy.

Padají z očí hvězdy,
ty toužebné přání nesplní.
Jsi ten jež tluče hvozdy,
jen štěstí sezónní.

Na ulici válí se potrhané nebe.
Hvězdy v blátě zapadly .
Vítr odnesl zbytky z tebe.
Jiskřičky v očích uvadly.
Autor Eva:-), 22.08.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: poetická ilona, jedam, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí