Stále prší

Stále prší

Anotace: Stále prší

Sbírka: Moja

Prečo vždy keď prší myslím na teba?
Na tvoje vlasy ako ich dážď hladká,
ako slza čo ti na tvár kvapká.
Len sa tešíš, v daždi smeješ ..
a ani nevieš aká si sladká.

Prečo vždy keď prší chcem byť s tebou?
Túžim ťa objať, hladkať, bozkávať,
tvoje nahé telo stretávať.
Na miestach, kde len my dvaja môžeme byť,
milovať sa spolu až kým život bude žiť.

Preto bývam tam, kde stále prší,
lebo ťa milujem a si stále v mojej duši.
Autor xpepax, 22.08.2009
Přečteno 389x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, Jammie Spark, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné ST:

23.08.2009 00:10:00 | Acham

nádhera..

22.08.2009 23:29:00 | Hloupá Květinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí