Prosím ještě..!

Prosím ještě..!

Anotace: =D..

Sbírka: Snídaně

Kdybych snad mohl být tak dobrý,
jak se mi vždy snilo,
třeba by mě lidi brali,
a se mnou i mé "dílo". =D

Nějak ztratil jsem se ve svých snech,
někdy si prostě nevím rady;
,,Ach, potkat ještě jednou tu dívku,
která tak úchvatné měla vnady!"..

Možná jsem natolik obyčejný,
že až někdy po delším čase,
uvědomím si, jak jsem hloupý;
,,Ááá, vždyť kolem mě prošla zase!" T_T

Nakonec až začnu cítit,
že se se mnou něco děje,
zjistím že jsem jenom kluk,
co si až moc příliš přeje! ^^'

,,No teda, to je snad schválně,"
mě se snad plní vážně to přání...
Najednou mi ovšem dojde;
,,vždyť já jdu celou dobu za ní!" O.o....
Autor Jammie Spark, 22.08.2009
Přečteno 519x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí