Láska je stejná

Láska je stejná

Anotace: ... ale...

Sbírka: TY

V oknech se objevuje světlo
dalšího všedního dne
Není nic každodenní
Nic bolestné
Nic nádherné
Žádné extrémy v duších našich těl
Jen vášeň, co vyhasíná
Na popel

A ty mi říkáš, že to pořád cítíš stejně
Zní to tak všedně a samozřejmě
Jako by to ani nevyšlo z tvých úst
Řekli jsme si, že si vždy řekneme pravdu
Přísahali jsme, že vše vyřešíme hned
Vážně to cítíš pořád stejně?
Pak mlčení je má odpověď

Pořád se dívám, jak spíš
Jen tvoje tvář zdá se být trochu jiná
Láska je stejná - stejně intenzivní
A jenom já jsem vinna,
že dívám se na tebe jinak než-li dříve
Můj sen prahnoucí po splnění svých přání
Bráním ti snad?
No bráním?
Dávám ti vše, co na očích ti vidím
Snažím se dávat ti mnohem víc
Má láska je stejná
Jen najednou mám pocit
Neslyšíš to, co chci ti říct
Necítíš to, co cítím já
Kdo ví
Láska je složitá
Hledáme cesty, jak z ní ven,
když nechceme odejít
Hledáme ji, když zjišťujeme,
že bez ní nedokážeme žít
Hledáme, utíkáme, hledáme, prcháme
A ty jsi tady - pořád ještě
Láska je stejná, jen já zabloudila
mezi kapkami toho našeho deště...
Autor unstoppable, 23.08.2009
Přečteno 395x
Tipy 11
Poslední tipující: Mbonita, Bíša, northcarolina, vapiti, Kars
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..."hledáme cesty, jak z ní ven,
kdyz nechceme odejít,"...
Procítená.

23.08.2009 14:26:00 | northcarolina

láska je stejná....ale přesto pokaždé jiná,
kdo jí má potom porozumět.
Pěkné.ST:

23.08.2009 09:34:00 | Acham

Je milovaná a proklínaná

23.08.2009 07:12:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí