Skon,či je ještě východisko?

Skon,či je ještě východisko?

Anotace: pomyšlení na sebevraždu,veliké deprese... nakonec,ještě,že se to nestalo... :) A děkuji tímto svým rodičům..

Rozhoduje se o mé existenci,
avšak možnosti jsou stále tenčí.
Být,či nebýt,toť otázka.
Absolutní rozkol...
Dilema,neskutečný zásek...
Chce se mi brečet,
a hned zase smát,
i když neví z čeho,
a čemu.

Deprese,chci letět
letět nepořád
a už nikdy se nevrátit,
do toho protivného světa!
Do světa hádek a násilí.
Ty však mne přesvědčíš,
abych ještě snad chvíli zůstala...
Autor lju.lju, 12.11.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc moc pěkná i když smutná...

12.11.2005 19:03:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí