Jako motýl

Jako motýl

Anotace: vznášet se a létat

Viděla jsem
miláčku můj
dva nádherné motýly

viděla jsem
miláčku
umírat lásku

teplým letním večerem
třepotala se křídla
motýlí
hrála barvami
nekonečné lásky
však
jen jeden pár křídel
obletoval ten druhý
nehybný....
smutný tanec lásky
která neměla skončit
miláčku
skápla mi slza
jak je život krutý
nespravedlivý

Vzala jsem motýlka
do svých dlaní
jak byl krásný,tichý
vzala jsem motýlka
narovnala zlámaná křídla
a na ruku sedl mi
velký krásný motýl
snad aby litoval
pohladil
poděkoval

vzala jsem motýlka
smutno mi bylo
když složila jsem
jeho tiché tělíčko
na mechový koberec
a odešla

viděla jsem
miláčku můj
nekonečnou lásku

viděla jsem
miláčku
dva krásné motýly

viděla jsem miláčku
jednoho tichého
a druhý
zemřel záhy
žalem
vedle něj
Autor Jats, 23.08.2009
Přečteno 540x
Tipy 4
Poslední tipující: kouzelníček, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opet mi to neprijde jak basen, spis se to hodi do prozy

23.08.2009 13:02:00 | saddova

krásná baseň
celá motýlů
ST

23.08.2009 12:39:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí