Jsi

Jsi

Anotace: .........

Jsi žízeň, kterou nejde zaplašit,
Jsi hlad, který nejde ukojit...
Jsi den, kdy slunce hřeje,
Jsi noc, když úplněk se chvěje.
Jsi bolest, co mě tak ničí...
Jsi světlo, co do světa křičí,
.. že mi tak strašně chybíš...
Proč.. proč to tak bolí?
Kdy se má bolest zhojí?

Copak to tak bude pořád?
Ten blbec jeden... neřád!
Autor Jitinka, 23.08.2009
Přečteno 404x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí