Když jsi lásku potkal...

Když jsi lásku potkal...

Anotace: Když láska přijde,nic není jako předtím...

KDYŽ JSI LÁSKU POTKAL
Lásku, tu nezatajíš ani kdybys stokrát chtěl.
Když jsi lásku potkal, tak hlas se ti rozechvěl.
Od rána až do večera bys milostnou píseň pěl!
Když jsi lásku potkal, tak rozum ti uletěl

Kolikrát jsi se jen ptal, jaké je to míti rád.
Teď, když lásku potkals, nenapadne tě se ptát.
V den ,kdy láska přišla a zavřela ti oči,
netušil jsi ani ,že všechno krásné jednou končí.
Autor Vea, 12.11.2005
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

presne tak, netusil jsi, ze vse krasne jednou skonci...

24.02.2007 00:12:00 | sejko_no_pi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí