prahnoucí

prahnoucí

Anotace: Pár veršů, které k jeho očím nikdy nedojdou, ač byly psány právě jim.

Ach, jak po Vás prahnu!
Po Vašem smíchu, očích
po hlase, co mi hlavou točí
div k zemi neupadnu.

Ach, jak o Vás sním!
Dotknout se tmavých vlasů.
Vaši ruku kol mého pasu
jen ve snách mít smím.

Ach, upadnout do sna
a tam s Vámi být,
dát Vám svůj cit,
být milá a jemná
sním.
Autor Patěnka, 24.08.2009
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: rezina, slečna.závist
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné .. třeba se to někdy splní..musíme věřit a snít ;)

24.08.2009 20:18:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí