Realita všedních dní

Realita všedních dní

Anotace: Občas nám nejde vše tak jak si představujeme.

Prý už nic v tobě nevidí
ostatním závidí
Prý že srdce nemáš
že jen samotu hledáš
Prý je tvá krev prachem
ovládána jsi jen strachem
Prý jsi jako kámen
s láskou jeho už je ámen
Prý tě kdysi miloval
dlouhé dny postrádal
Prý mu jiná srdce dala
od tebe jej odlákala
Autor greapy, 24.08.2009
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí