Robustní dáma

Robustní dáma

Anotace: Chtíč,když něco chceš,je to mnohem menší když toho dosáhneš.

Robustní dáma
stojí tam sama
bývala mi snem
dnes už ji zdravím jen
Namalované líce
skrývaly více
opředené tajemstvím
doufal jsem že jej zvím
Opředena lží
pro každého kdo o ní sní
pro mne však už jen
prostopášným snem
kterým býval jsem poblouzněn.
Autor greapy, 24.08.2009
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Ayaka Midoriko, Markéta G., LeeF, sei to do, Květka Š., Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí