for ever

for ever

Anotace: ...

v šeru já ted rozjímám
tebe ve snech obýmám
v tvých očích já se poznávám
lásku...jen tobě dám

ve snech tě hladím po těle
jen s tebou mě dobře je
cítím tvou parfému vůni
při představě já stůni

při představě že nejsi ted se mnou
jak jdeme spolu uličkou temnou
tou temnou co pro nás je světlem
my jednoho dne spolu pujdeme světem

já doufám a věřím
že tak to jednou bude
tak za tebou běžím
a svět jen pro nás dva zbude

tak posílám ti políbení
a též jemné pohlazení

NECHŤ AŤ SME SPOLU NAVŽDY
Autor najrob7410, 24.08.2009
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: vlcatko, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

forever!!!

25.08.2009 14:00:00 | vlcatko

Nádherná...ty to ani jinak snad neumíš..:)

24.08.2009 23:42:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí