Božské dítě

Božské dítě

Anotace: Mít ho na dosah a nesmět ho vzít ...osud.

Pod horou přání,
stará sakura se klaní,
těmž kdo přijdou
vyslovit své zbožné přání.

Jako tvé rty v mých,
bych smočit chtěla,
a má krev,
zahalit do roucha tě měla.

V ten pravý čas,
já budu tam jak pevnost stát
a zasloužím si pak,
navždy tvá být,
tak krásně jasná, plná štěstí
bez starostí.

Pod horou přání,
božské dítě se klaní,
držíc sakuřiny lístky v dlani.

Pro dítko klanící se k zemi,
pro hebký podklad pod koleny
slyšte modlitbu mou.

Více než hvězdy v noci svítí,
to naše budoucnost se krásou třpytí.
Autor Ayaka Midoriko, 24.08.2009
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., Agniezka, greapy, Házté, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí