Změnils mě

Změnils mě

Anotace: Díky...

Sbírka: TY

Změnils můj život od základů
Každou cihlu v něm jsi přeházel
Jako bys věděl, co máš dělat
Jako by bůh mé modlitby vyslyšel
Dělám věci, co bych pro nikoho nedělala
Stávám se někým, kým nikdy nemohla jsem být
Buduješ mě a propracováváš
Nenecháš mě ani na chvíli polevit
Tvoříš mě, vyčerpáváš
Bereš mi sílu na smutek a stesk
Měníš mou podstatu k obrazu svému
A já tě nechávám mě vést
Léta jsem rozhodovala úplně o všem
Nemohla jsem vypnout, zastavit
Až teď ale mám konečně pocit,
že začínám žít,
že vážně mohu žít
Přidat tam, na co jsem nemívala čas
Přestat se poddávat každodenním depresím
A ani teď, když tu se mnou nejsi,
minulost ke mně nevztahuje své ruce,
neláme mi srdce,
nesráží mě k zemi
Neměníš mě k obrazu svému
To ve mě samotnou mě měníš
Našels člověka, co se ve mně skrýval
mnoho prázdných a bezvýznamných let
Otevřels mi oči, zachránil můj život
Vzals mě za ruku a ukázal mi svět
Autor unstoppable, 25.08.2009
Přečteno 565x
Tipy 11
Poslední tipující: Le ver luisant, Bíša, Kapka, enigman, labuť, Hyperbola, vapiti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

ST, moc se mi líbí...

25.08.2009 16:32:00 | Kapka

takové změny jsou příjemné...

25.08.2009 13:08:00 | enigman

Hm, potkala jsi štěstí... :o)

25.08.2009 09:55:00 | labuť

To dokáže málokdo. Moc ti to přeju. Opravdová láska. ;-)

25.08.2009 08:34:00 | Hyperbola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí