tvé OčI

tvé OčI

Anotace: POHLTILI MĚ!!!

Když večer ulehám na tebe vzpomínám
když ráno se probudím o tobě přemýšlím.
Co vlastně pohltilo to mé nežné srdce
už vím!ten vlk co spadnul z nebe.

Procházka pod nebem plých hvězd
tak přede mnou stojí onen dech.
To ty oči které vzpláli žárem
patří vlkovi co hlídá muj spánek.

Když ráno lehce víčka otvírám
vidím ho toho anděla.
Leží tam tak krásně sladce
nebojím se vlka páně.

Tomu snad nikdo neuvěří
že spím s vlčím pokušením.
Tak nikomu to neřeknem
zustane to pod ledem.
Autor vlcatko, 25.08.2009
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: najrob7410
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí