..Mým dobrem je Bůh..

..Mým dobrem je Bůh..

Anotace: našemu andílkovi k jeho zítřejšímu 2-letému výročí

V běhu smích a v smíchu běh se roztomile splétá
na prahu chápání rozněžnělého světa
pro chvíle oddechu a smyslů rozehraných
Tobias ukrývá glanc rytíře i šaramantnost panny…

V lásce klid a v klidu mír se samojistě pojí
na křídlech proměny, jak patron na Orloji
pro chvíle nesměnné a stavy šťastných duší
Tobias s vánkem vzad. Ta nedbalost mu sluší…

Ve spánku zář a v záři jas se do prostoru noří
na cestách spletitých po souši, nebi, moři
pro chvíle nynější a nitra k pohlazení
Tobias čistý zdroj. Mazlivá cennost cenin…
Autor šuměnka, 25.08.2009
Přečteno 423x
Tipy 11
Poslední tipující: hašlerka, Marfuša, Taog, Bíša, Mbonita, Cecilka, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné!

24.09.2009 17:33:00 | hašlerka

Dojemné, umííííš

15.09.2009 18:52:00 | Marfuša

Pro malého andílka..ST: Krásně napsáno

25.08.2009 19:14:00 | Acham

Jemné vím a krásné jsem se s něhou lehce snoubí,
na stezkách poznání v klenutém lásky loubí...
pro chvíle budoucí dotekem procítěné...
Tobias...ať mu je každý den Božským věnem!!!

:o)

25.08.2009 16:59:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí