Mezi čtyřmi zdmi

Mezi čtyřmi zdmi

Anotace: Co asi, tak člověka napadá, když je mu teskno...

Smutně si připouštím
mezi čtyřmi zdmi,
že se mi stýská!

Zdají se mi hloupé sny,
pořád tě tolik chci!
Ta touha nejde ničím uhasit,
zbyla jen kousek cti,
nebudu tě prosit..

Ale z dálky se snad
smím podívat,
jak se krásně usmíváš.
Z dálky...

Naše pozdravy jsou pouhou nutností,
pro mě jedinou radostí.
Nevěřila bych, že tak málo stačí,
abych tě nemohla ze svého srdce vytlačit!

Tvoje přítomnost je pro mě
hloupou nadějí,
nedochází mi to,
co všichni ví!

Ty o mě nestojíš...
Autor Kariš, 25.08.2009
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Dádinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí