Střepy

Střepy

Anotace: ...

Posbírám ty střepy citu,
co ještě vůbec smysl mají,
zapadlou slávu letního hitu,
co všichni už dnes neznají

tys rozbil náš pohár lásky,
co dnes láskou nejde nazývat,
na čele zbyly mi jen vrásky,
tys chtěl si s mými city hrát

proč vůbec se mnou si byl,
říkal ty slova cos nemyslel vážně,
mě tím tak moc zranil,
sám tím proplaval rázně

snad můj pohár lásky,střípky času poskládají,
tvé víno v něm však nebude,
je kyselé, hořké, nedá se pít,
nic jiného než doufat nezbude
Autor Sllunce, 26.08.2009
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,taky by mě zajímalo,proč si vlastně byla se mnou a říkala mi všechny ty slova,vážně bych to rád věděl,proč sis tak hrála s mýmy city,když si věděla jakej jsem?

02.04.2011 15:17:00 | milenec sllunce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí