Rozchod

Rozchod

Anotace: o zradě toho druhého

Sbírka: Obrazy života

Dnes večer to udělám,možná se se mnou začneš znovu hádat,
vím,že to tak není správné,ale nezasloužíš si abych tě měl dále rád.
Hej baby,no tak,vždyť já tě nekonečně miloval,
ale ty jsi tu nebyla pro mě a já toho upřímně litoval.
Takže teď je na čase odejít a pokračovat dál sám,
ale stále ještě nemohu popřít,že tě pořád rád mám.
Už ti nebudu za blázna,už nebudu jenom dalším hráčem ve tvé hře pro dva,
možná,že mě teď za to nenávidíš,ale není to lež,ujišťuji tě o tom znova.
Jen ti chci říct,že už toho mám prostě dost,
možná,že to zní šíleně,ale mám na tebe zlost.
Právě jsi mi přiznala svatou pravdu,na to máš holka svaté právo,
rány v mém srdci mi neustále působí každé tvé slovo.
Ale teď mi holka řekni jediný rozumný důvod,
proč má po vztahu plném lásky přijít rozchod.
Vždzť jsem žil jen pro nás dva a teď je mi opravdu jasné,
že ty,moje děvče,jsi nikdy nebylo do mě vážně zamilované.
Říkám ti,že bude mnohem lepší,když odejdeš z mého života,
ani nevíš,jak bych si přál,aby nikdy nepřišla tato krutá sobota.
Není to žádná lež,vím,že už to dál nevydržím,
už nevím jak dál,stále se sám sebe ptám:co s tím?
Nerad to říkám,ale chci tě vidět odcházet těmihle dveřmi,
Prosím tě,už navždy ode mě odejdi a mou bolest mi odejmi.
Už s tebou nechci chodit,takže tě teď opouštím,
ale jak se s tou ztrátou vyrovnám,netuším.
Opravdu k tobě nechci být hrubý,ale mám toho dost,
podváděla jsi mě s jiným a proto mám na tebe zlost.
Autor indiánka, 26.08.2009
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí