Dívka s kytarou

Dívka s kytarou

Anotace: tato basnička vznikla ze dvou slov DÍVKA A KYTARA...složíla sem jí s kamarádkou julinkou =) prostě spolupráce =)

Na kytaru hrála dívka,
dívka jako květ.
Rozechvělým hlasem pěla,
hlasem jež znal svět.

Ztichla náhle-nečekaně,
rozhlédla se okolo.
Uviděla svého chlapce,
jak nasedá na kolo.

Rozběhla se za ním v dál,
za temnými zády.
Havrani krákali dál,
poznali té zrady.

Plakala a její srdce,
začlo pomaleji tlouct.
Poznala, že milovala,
náhle zhasla její louč...
Autor Světluška =), 13.11.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pájo pájo:) dívka s kytarou=)

13.11.2005 18:19:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí