Rozbité srdce

Rozbité srdce

Anotace: při tý délce je popis zbytečný

Najednou se to stalo byla tu nádhera, krása, dokonalost, legrace a láska to vše v jednom těle.
A bylo to jen moje a ta dokonalost nebo aspoň její tvář vydržela dlouho.
Ale jako všechno i tohle jednou skončilo a teď moje srdce které sem do toho vsadil se rozpadlo.
Většina mi zůstala, jen jeden kousek který už nebyl můj navždy zůstal sní.
Bůh ví že už nikdy nebude celé tohle byla opravdová láska aspoň z mé strany.
První a proto každá po ní už bude srovnávána s ní a je mi jasný že nikdy nevyhraje.
Nic z toho by snad nevadilo všechno to stálo za to jen kdybych si nevyčítal to že já nebyl pro ní dost dobrý.
Autor Majki1, 26.08.2009
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí