Nepatřičná

Nepatřičná

Anotace: ...

Podívej, že sem nepatříš,
jsi tu úplně cizí,
mezi tou špínou,
příliš záříš.

Slyšíš, jak zní Tvůj hlas?
Hebký, šarlatově svádivý.
Vyháníš lepkavé ticho,
jak sladce zníš.

Kdyby nějaký básník, skutečný,
popisoval Tvoje oči, řekl bych,
že lže a přehání a přitom,
by hrubě podcenil.

Musím bojovat, kopat a řvát,
tam kde Tobě stačí úsměv.
Musím bojovat, ještě víc,
aby byl jen můj.

Neměla bys tu být, v Tvém světle
je příliš stínu, s Tvou vůní,
si pak těžko zvykám na okolí,
ale prosím...

Zůstaň!
Autor Demedalex, 26.08.2009
Přečteno 382x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, al-pacino, Markéta G., Bíša, Maro Deives, jedam, Vojtá, Mbonita, Zefi, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

27.08.2009 22:47:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí