Odměna

Odměna

Anotace: Zlomíš - li duši, co zbyde?

A za to všechno na oplátku,
za života mého kus,
pověsils mě na oprátku,
rozběhl ses,
abys kopnul,
nestála jsem za pokus,
jak sis myslel na začátku.

Co víc jsem ti mohla dát,
než života svého kus,
než tě k smrti milovat,
utěšovat,
pečovat,
pochopit to aspoň zkus,
že nebudu litovat.

Toho, že už nejsme spolu,
že už nemusím se bát,
kdy zas klesnu na dno, dolů,
do splínu
a do deprese,
že se musím odevzdat..

Kdybys aspoň soudnost měl,
proč, tak proč jsi zapomněl,
na své sliby o ctnosti?
Věřila jsem hlouposti.

Ale díky za zkušenost,
vím, už nechci milovat..
Autor little.punkie, 27.08.2009
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život nemá koleje,
to pravdivá poznámka je,
ale věřit přesto budeš...

27.08.2009 21:48:00 | Ejí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí