Ráno

Ráno

Anotace: ...

Jednou,
příjde den,
kdy nevýjde slunce,
jen křik a úzkost,
pršící z nebe,
na vaši lhostejnost,
bude pálit,
kdy promarněné dny,
ucítíte v kostech,
kolem srdcí,
budete chtít,
prodat vše,
po čem jste bažili,
za kousek paprsku,
a slova básníků,
za čistotu a ryzost,
která je neprodejná,
je cennější než hvězdy,
je vším,
když prostupuje kůží,
a hřeje,
každý je sám,
a sami zůstaneme,
sami navždy,
napsal básník,
na pokraji propasti,
utikájíc, v opiovém poli,
naplněný láskou,
tak ryzí,
hlubokou,
jako naděje ,
čekajíc na rozkvět.
Autor Chonglee, 27.08.2009
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: rry-cussete
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí