Gabriel

Gabriel

Anotace: myslím, že o andělích bylo dost napsáno .....

Vidím jak z nebe,
ke mě letí,
anděl jménem Gabriel,
vzal mě do obětí,
svá křídla rozprostřel,
beze slova, mlčí,
ten prožitek mi stačí,
duši mou roztrhanou tiší.

Být sama se svou bolestí,
dobrého nic nevěstí.
Chci křídla,snad?
Umět létat,
kam, až do oblak,
anděli, prosím,
vzlétneme spolu do nebe.

Tichým hlasem praví,
"Je mi líto,ty nemůžeš,
opustit tento svět,
ni,se mnou odletět."

Oči otvírám,
v nebe hledím,
pláču radostí,
mám tajemství.

Čekám,zas sama
na anděla Gabriela.
Autor maakkyy, 27.08.2009
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: Oťas, Házté, Ayaka Midoriko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=jCSe66pWNmc

27.08.2009 10:07:00 | mozec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí