Milovat

Milovat

Anotace: snažila jsem se zamyslet nad slovem milovat

Co to slovo znamená,
milovat,věřit a pravdu znát,
bez pravdy lásky není,
však pravda lásku zabíjí,
láska není snění,
snad okouzlení,
růžové klapky na očích.

Mít tu moc,
vše vidět,i z druhé strany,
bezmezně milovat,
se nevyplácí,
své srdce dávat,
jak na stříbrném podnosu,
více lží již nesnesu.

Milovat a koho,
co němou tvář?
Jenž nehádá se,
nepodvádí,
nelže,
má na mě čas,
v každé roční době,
viděl ses ty ve mě,
já v tobě,
stojím,v pláči,
lásko má,
neb,tady hrobka tvá.
Autor maakkyy, 27.08.2009
Přečteno 600x
Tipy 2
Poslední tipující: Oťas, Markéta..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zajímavě řečené...¨st

27.08.2009 10:25:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí