Jdeme tím správným směrem?

Jdeme tím správným směrem?

Anotace: Za komentáře předem díky

Padá tma a svět trapně mlčí,
už slunce vystřídala luna
a mně je líto všeho, co končí,
a snad se brzo vrátí znova.

Lásky prý je všude dost,
ale není to rouhání,
nazývat láskou nicotu,
která skrývá se v každém z nás?

Bojím se, že ten most,
co nutí k toulání,
svádí na špatnou stopu,
na které chrání jen mráz.
Autor Lůca K., 27.08.2009
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co k tomu dodat,je to dobrý

27.08.2009 15:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

joo, to je život...;o)

27.08.2009 13:03:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí