Rozechvělost srdce

Rozechvělost srdce

Anotace: :)

Stojím klidně na ulici a myslím na nás dva
Ruka má ti stále mává, snad není umělá
Myšlenky se honí s přáním, stále dokola
Proč pak si mi moje paní zase zmizela?

Jen letmý úsměv, pokyn hlavou a v mžiku si pryč
Zůstal jsem tu, usmívám se a hopsám jako míč
Za zatáčkou zmizela si, jsem ještě plný dojmů
Tvůj polibek rozvlnil mě, snad to domů dojdu.

Jsi moje jediná a tak to i zůstane
Život tiše vymírá, jen láska ne
Jsi moje jediná a já s tebou chci být
Miláčku vrať se, nechci se usoužit.

Vůně vlasů zůstala mi v dlaních snad až na věky
V srdci tě mám uzamčenou i když budu staletý
Se mnou vstáváš a se mnou leháš do peřin
I když nejsi tady se mnou, tak v tebe věřim.

Srdce mé tě stále hledá je už hrozně žíznivý
Dej mu napít z tvého srdce ať není tak ztrápený
Dej mi ještě jednu šanci, vždyť víš jak tě miluji
Smutek často srdce raní, snad ho láska zahojí.

Jsi moje jediná a tak to i zůstane
Život tiše vymírá, jen láska ne
Jsi moje jediná a já s tebou chci být
Miláčku vrať se, nechci se usoužit.

Přemýšlím teď velmi často o nás dvou
Nenech mě tu moje lásko na kolena upadnout
V přítomnosti tvé mi zažehuješ plamen
Nenech mé city rozbít o chladný kámen.
Autor Ďábel sám, 27.08.2009
Přečteno 551x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Dark Angelus, lovelienka, Harr, isisleo, Bíša, Dreamer.In.The.Inside
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny a touhy co srdce naplní v jeden okamžik explodují a Tvou dušičku zaplaví pocit štěstí...

22.09.2009 09:20:00 | lovelienka

:-))

28.08.2009 07:25:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí