Upřímnost

Upřímnost

Anotace: když jsem byl či jsem s Tebou neumím Ti lhát

15.12.2008 23:10

Upřímnost

Jak spát když nevím jak
jak žít když né s Tebou
jak být když né u Tebe
jak snít když Tě nemám
a jen po Tobě koukám
a snažím se
Ti svou lásku dát

Ty to víš
jen se snažíš se bránit
a kolem sebe zátarasy dávati

sám vím proč to děláš
snažíš se chránit
před tím aby Ti nebylo ublíženo

je mito zcela jasné
přesto se Ti láska do cesty plete
a bourá vše Tebou zatarasené

těžký to pocit
těžký to vněm
nesnažím se Ti lhát
jen Ti chci něco dát
a myslím to upřímně
tak jak to cítím já
a vnímám od Tebe

vím že se bojíš
a přesto se snažíš se skrýt
jen láska Ti v tom brání
a další cesty není
ba jen ukončení
a být jen přátelé

jenže to nejde
cit je silnější
a Ty zranitelnější
přesto čekáš co bude dál
a nevzdáváš se.
Autor JarekBrnoCz, 27.08.2009
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Prokešová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí