Zapomnění

Zapomnění

Anotace: ať sténají

Sbírka: Složka č. 2 uzavřena

Pláč odešel, slzy uschly,
zapomněl jsem na Tebe,
chlad mě olízl
a vzpomínky na nás se ztratily.
Klidným krokem po ulici kráčím,
princezna mě jménem oslovila.
Kdo jsi? Pravím.
Zmateně pohlédla
a na podpadku se otočila.
Odkud mě zná?
Tu tvář jsem přeci viděl,
ty oči, hluboké oči,
říkají,
do vzduchu perem malují:
MILOVAL JSI MĚ.
A sténají.. sténají..
Autor Larey, 27.08.2009
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí