Pro jednu krásku ...

Pro jednu krásku ...

Anotace: ...

Koberec ze žně tvých vlasů,
pod víčky rozžatý ráj.
Miloval jsem tvoji krásu,
tak pokouším sepsat ti báj.

Že mělas rudounké rtíky,
ve tváři něhu a zář
kolikrát šeptalas díky ...
už nevím,já starý lhář.

Vidím zas tvé hladké hrdlo,
jak přechází v krček štíhlý
bože,jsem to já trdlo ...!
Dvě slzy se mi tu mihly.

Líbával jsem ti záda,
tvá ramena lehce se chvěla,
vím,krásko,mělas to ráda,
celého jsi mě chtěla.

Že krása tvá mou není,
je vinou toho lháře,
co v duši cit mi plení,
oslepen z tvé záře ...
Autor Zefi, 27.08.2009
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, NikitaNikaT., Mbonita, Kapka, hašlerka, Trauma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá...*:)

23.05.2011 20:13:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí