vlak dvou lidských srdcí

vlak dvou lidských srdcí

Anotace: anglie můj druhý domov

jsem kluk co hledá ideální zem
a na ní ideální holku.
Vlak jede a já křičím , jsem v něm.
konečně tam sedí, trvalo to věčnost
je krásná na pohled a z očí jí city křičí
je to ona určitě a co ta zem.
Vlak jede a náhle zastavuje
jdeme společně ven a já se bojím.
Moje ruka je v její,
tiše šeptá, Já jsem ta ideální ženská
a tohle je tvoje zem.
Autor chondrit, 28.08.2009
Přečteno 316x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, WAYWARD, Házté
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn ST

28.08.2009 10:51:00 | WAYWARD

upřímné..ST !

28.08.2009 01:27:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí