je mnoho lásek?

je mnoho lásek?

Anotace: .......

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Slunce nad hlavou když jasně svítí,
jeho zář vůkol vše prozáří,
milenci na louce plné kvítí,
jeden druhému hledí si do tváří

.Tak láska začíná v knihách i kinech,
oslněna jen tou nebeskou září,
nežli Ty oči zahledí se v oči jiné,
pak slza jen,stéká jim po tváři.

Tebe však pravá láska potkat může,
tam,kde ji ani sám nečekáš,
nemusí tam kvést ani jedna růže,
hledˇ-,atˇtu vzácnou chvíli nezmeškáš.

Je lásek mnoho které v žití máme,
je ale jedna,která je přemostí,
člověk Tě občas něčím zklame,
pak vypláčeš se Jí,do srsti.

Asi už tušíš koho mám na mysli,
je to pes,kočka,prostě němá tvář,
ta nikdy nebude,říkat Ti výmysly,
tak jako člověka,ji nikdy nespoutáš.

My lidé,už jsme na to zapomněli,
čemu nás učí matka příroda,
že v přírodě mezi tvory Všemi,

až na člověka,vládne svoboda.
Autor jozífek, 28.08.2009
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí