Šla bych...

Šla bych...

Anotace: rychlovka z pocitu... beznaděje:(

K pramenu řeky šla bych pro Tvůj pohled…
Na kraj světa pro Tvoje pohlazení…
K ďáblu pro Tvůj polibek…

Dneska už nebude to pobavení,
Žádný smích a žádné hraní.
Vážný výraz …
V očích slzy…
Neumím říct, jak moc mě mrzí…
… že nevěděla jsem.
Že zklamala jsem a zranila Tě… vím…
A nevím, zda to odčiním.
Promiň
Autor Janca.LP, 28.08.2009
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Sacrifice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom uprímny cit ...drzím palce - jdes na to správnou cestou...

30.08.2009 16:45:00 | northcarolina

stručný, ale procítěný...strhující emoce..máš talent

28.08.2009 20:03:00 | Sacrifice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí