Kam jít.

Kam jít.

Anotace: .....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Nechci být kritikem ani mravokárcem,
chci být jen básníkem co se dvoří lásce,
v té její podobě,jak ji lidé znají,
ti co se milují,tak si pomáhají.

Když Eva s Adamem vyhnáni z ráje byli,
bez ní,by se Abel a Kain nenarodili.
Jeden byl dobrý a druhý byl zlý,
proč vraždy u nich,se neskončily,

Proč jsme se nechtěli prvnímu podobat,
nemuseli jsme tedˇ,mezi sebou bojovat,
Kainů a Abelů je plná planeta,
nás ale žádný bůh nevyžene ze světa.

I kdyby někdy snad odejít jsme mohly,
určitě bychom se zas nedohodly,
zda sebou lásku vzít a nebo zlobu,
tak že by začalo všechno se znovu.

My se tu musíme spolu-učit žít!
My totiž opravdu-nemáme kam jít!!!
Autor jozífek, 28.08.2009
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí