Slovo proč

Slovo proč

Anotace: no nečekám kladný recenze, ohraný téma, ne moc dobrý spracování, ale je od srdce...

říkáš to je v pohodě,
tak proč mě teď slzy po tváři tečou??
říkáš, buď v klidu,
tak proč teď nemůžu na tebe zapomenout??

svět se točí,
já už, ale bohužel nejsem jeho kočí,
proto jsem ta co tu teď brečí,
smutek mi asi svědčí...

říkáš užívej si,
tak proč mě to nebaví??
říkáš hrej si,
tak proč vidím všechny problémy??

svět se točí,
už nikdy se nechci podívat do tvých očí...

proč nemůžu bejt s tebou??
proč nemůžu jen tak zapomenout??
proč mi ty hořký slzy z očí jen tečou??

už nikdy nechci otázku začínat slovem proč,
bolí nevědět proč se tak všechno děje,
řekni mi jen proč nemůžu být ona, proč?
moje srdce už pomalu v mém tělě tleje...
Autor Ette, 28.08.2009
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí