Všední

Všední

Anotace: Láska je harfa, se strunami srdce.

Město ti dříme v očích,
večer krájí čas nás dvou.
Po nebi letí labutě,
jejich šum křídel přináší noc
a sýček houká nekonečno.

Vcházíme jeden do druhého,
dva lidé na konci světa
a láska,
láska žebrá o přízeň.

Noc si svléká halenku,
tvé tělo je nezorané pole.
Jsem oráč, orám tě dlaněmi.
Změnila jsi se v luk,
já jsem šíp,
šíp okamžiku,
který na něco čeká,
víš na co?
Autor Hombre, 28.08.2009
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, bejbyyyy, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí