........

........

Anotace: jedna z mých posledních básní pak zřejmě přestanu psát protože mi to holt moc nejde

Jsi má múza,
z hříchu vstává kříž,
bič je hrůza,
dnem nezaspíš,

chápat se to nedá,
krvavá koupel pění,
ona ruce zvedá,
útěchy však není,

trápí se obrazem který není,
ukazuje zrcadlo křivé,
bez noci není doby denní,
a myšlenky se zdají líné,

hlava ztrácí se v trávě,
a mlha kryje smutek,
břitva lesknoucí se slavně,
už není jedna z loutek,

nechápu kde se to bere,
a jaky to má smysl,
text ze srdce se dere,
a odumírá mysl.
Autor Earl, 28.08.2009
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, Sacrifice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš dál, a zkus třeba změnit téma.
Pokud tě to baví, tak nepřestávej.
Nikdo tady není profibásník.

28.08.2009 21:16:00 | Paulín

Nechci bejt nějaká šťoura, ale přestat psát by u tebe byla škoda...vážně...:) Stejně nevěřím, že bys doopravdy přestal...je znát, že bez toho nemůžeš být...

28.08.2009 20:00:00 | Sacrifice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí