Chtěl jsem ti vyprávět

Chtěl jsem ti vyprávět

Anotace: ...

Chtěl jsem ti vyprávět
o dnešní noci
o tom, jak upadla's
do spánku moci
o tom, že nádherný
je pro mě pocit
nemuset se tě
o polibek prosit
o tom, jak chtěl bych tě
na rukou nosit

Pokud o to budeš stát...
...jestli ano (a to se může stát!)..
...budu rád...
Autor kofka, 28.08.2009
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné přání.
ST.

28.08.2009 20:42:00 | Paulín

Krásná básnička...jak upadlas do spánku moci...krásný, fakt moc se mi líbí=)

28.08.2009 20:09:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí