Končím s psaním smutných básní

Končím s psaním smutných básní

Anotace: ...

Končím s psaním smutných básní
máš už toho asi dost
stokrát radši bych ti teď psal
pro smutek NE, pro radost

Máme na to jiný názor
já to vidím jasně
tvý jméno s mým dohromady
zní pro mě furt krásně
Autor kofka, 28.08.2009
Přečteno 411x
Tipy 6
Poslední tipující: Pideina, Zefi, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, snad nejhezčí...

02.09.2009 22:44:00 | Pideina

Optimistická.
Dvě jména které krásně zní
struny v srdci rozezní.
ST.

28.08.2009 20:39:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí