Proč ... ?

Proč ... ?

Anotace: Lukáši...

Copak tomu nerozumíš?
Copak ty to nechápeš?
Rozdávat rány, to ty umíš,
mé srdce si klidně rozlámeš.

Když jsem se odhodlala,
Řekni co si udělal?
Potom jsem s pláčem ven utíkala,
ty si tam pak v klidu stál.

Ani si se neobtěžoval se mi omluvit!
Proč taky?
Tobě stačilo se k jiné holce přitulit.
Mělo by se za pitomost udělovat odznaky.

Já pak celý večer probrečela,
celou noc jsem nespala.
Kudla do mého srdce vjela,
ke dnu jsem se stáhnout nechala.

Takhle to nesmí skončit,
takhle jsem to nechtěla.
Měla jsem se od tebe odloučit,
už když sis začal hrát na frajera.

Nemůžu tě ze své mysli dostat ven,
není noc, ale ani den.
Já tě pořád miluji,
dost toho však lituji.

Tvoje oči a tvé vlasy,
nezbavím se tvojí krásy.
Jsem asi blázen šílený.
Svou láskou omámený.
Autor terca111, 28.08.2009
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, MalaIzis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jenom klid, mé děvče nedospělé
když chlapec nechce býti za přítele...
je času dost, jen poznávej jich více..

31.08.2009 10:24:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí