Bolestná noc..

Bolestná noc..

Anotace: stejně to nejde napsat..at dělám cokoli

Ulehnout do tvé postele,
cítit tvůj dech na mé kůži,
proč se to všechno děje,
když víš, že mě to ničí?

tisíc otázek, žádná odpověď,
ty chceš skončit právě teď?
spousty strachu, v srdci beznaděj,
v sobě alkohol a ty si odpornej..

PŘEHÁNÍŠ, ŘVEŠ NA MĚ...
OBLÍKÁM SE, NĚCHÁŠ MĚ??

/tohle je nekonečná noc.. miláčku/

Tvé triko na mém těle,
strach, so se stane,
pohled z očí do očí,
tak kdo z nás to roztočí,
tvé rty se mých dotýkají,
touhu v nich ukrývají,
všechno co s tebe mám,
já dnes v noci proklínám...
------------------------------------------

CHTĚLA JSEM SE DNES DOTKNOUT TVÉHO TĚLA,
ABYCH JEDNOU V NOCI NEPLAKALA,
CHTĚLA JSEM SI TEN OKAMŽIK PŘIPOMENOUT,
A DNES?
POTŘEBOVALA BYCH JEJ ZAPOMENOUT...

"MILÁČKU"...
Autor Mispul, 28.08.2009
Přečteno 382x
Tipy 4
Poslední tipující: Sacrifice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí