Tvá křídla

Tvá křídla

Anotace: Byls mým andělem... stále jsi?

Sbírka: TY

Už dávno vím, že někoho získat je snadné
Je ale těžké si ho udržet
Udržet vášeň, sympatie
na mnoho týdnů, měsíců či let
Dívám se na svého anděla, jak spí
a jak svá křídla tiše rozpíná
Zdá se mu o tom, jak odlétá ode mě?
Nebo jen vzpomíná
na dny, kdy objímal miliony tváří,
než mezi nimi našel tu mou?
Zda-li mě ta křídla ještě obejmou?
Neuletí mi?
Zeptala bych se kohokoli
Ale vlastně neznám nikoho, koho bych se mohla ptát
Nikdo tu moc nikdy neměl
Někoho potkat, mít navždy, navždy milovat
Nikdo nikoho nedokázal
navždy k sobě upoutat
A není důvod, proč bych měla já
Tak se jen dívám dál,
jak spíš a rozpínáš svoje křídla,
jak se na cestu vydáváš
A nevím, jestli je to cesta ke mně,
nebo jestli se na jinou cestu dáš
Nevím, jestli jsi pořád můj anděl,
nebo mě už zachraňovat odmítáš,
má lásko,
trpělivostí nedotčená
Odpusť mi chyby a pochyby
Jsem jenom žena,
bolestí lásky umučená,
v samotě odsouzená
Má lásko s křídlami od popela
Není to popel našich cest
My ještě můžeme najít ty svoje
Pokud mě budeš vést
My ještě můžeme bojovat se všemi a se vším
Pokud mě znovu obejmeš
Pokud svá křídla rozprostřeš
kolem mého chladného zoufalého těla
Jestli jsem někdy něco vážně chtěla
- je to tohle, jsi to ty
Lásko, co ve mně vyvoláváš pocity,
které jsem nikdy nepoznala
Můj život je v křídlech tvých
A pokud odletíš...
Nediv se, že jsem to vzdala...
Autor unstoppable, 29.08.2009
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobře vypsané pocity...ST.

29.08.2009 09:16:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí