Strach

Strach

Anotace: Prvotní zamilovanost je pryč... co teď?

Sbírka: TY

Pět písmen dál mi v hlavě zní
Mám strach je slyšet
Mám strach je vyslovit
Mám strach vnímat kroky, co se blíží
Jsou chvíle, kdy se láska neohlíží
Nechává za sebou miliony těl
A ty mi říkáš : "Nejsem tvůj nepřítel..."
Ale víš to jistě?
Už nevím, co uděláš
Nevím, jak se zachováš
za zlomek sekundy, natož za hodinu
Tak mi tu chvíli ještě věnuj
A zkus si dát tu práci přemýšlet
Slyšíš to taky?
Je to písmenek jen pět,
ale mění všechny zákony i rozhodnutí
Mění lidi, k zoufalým činům je nutí
A já mám strach, že se to stane i nám
Tolik se změnilo za tu dobu, co tě znám
Změnil se celý život můj
Každý mi říká : "Nelituj,
dříve či později dopadlo by to stejně..."
Jen ty jsi byl tak nějak mimo plán
Tvá vášeň a dokonalost
To, co se těžko hledává
Mám vážně štěstí, že tě mám
Tak nediv se, že mě strach zmáhá
Pokořuje mě a děsí
Zbavuje mě rozumu, když tu nejsi
Prostupuje mě, když se mnou jsi
Svazuje mě a zmrazuje mou duši
Rve prázdné srdce z mého těla
Strach... Jindy tak obyčejný a krotký
Ten samý strach teď chce, abych vřela
v kotli vlastního šílenství
Pět hloupých písmen a nevíš, kdo jsi
Jen krok tě od smrti dělí
Pět písmen, co může vyřknout kdokoli
Srazí tě na dno všech tvých snah
Ano, vážně mám strach
Strach, co se na nikoho neohlíží
Z těch pěti písmen
K O N E C
Konec se neodvratně blíží
Konec tebe a mě, konec nás
Pět hloupých písmen a lámou vaz
Pět písmen, co prý čas
jednou smete na podlahu
Co na tom, co bude pak?
Jestli je konec, budoucnost nezajímá mě
Ať stane se, co má se stát...
Autor unstoppable, 29.08.2009
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, vapiti, Bíša, enigman, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... líbí se mi .. je taková sugestivní .. čekal jsem s napětím na těch pět písmen ...

30.08.2009 22:21:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí