CHCI

CHCI

Anotace: ...nikdy jsem s tím neměla začít :)

Chci číst tvoje řádky
a neptat se na cestu zpátky,
žít jen pro ty pátky,
kdy halili jsme se jen do kusu látky.

Chci zapomenout na ta vyznání
vyjadřujíc naší lásce uznání,
vzpomínky na večerní klání,
proč mi v klidu pořád brání?

Chci milovat a nenávidět
znovu tě mlčky svádět
své city nestydatě předvádět
ostatní nechat závidět.

Chci po hádkách v peřinách brečet,
zoufalstvím a vztekem ječet
svou bolest do prázdnoty vykřičet,
jen nechci poníženě na kolenou klečet.

Chci tě zpátky,
dostat jen trochu tvojí lásky...
Autor LeeF, 29.08.2009
Přečteno 621x
Tipy 15
Poslední tipující: Emma Kulíková, Coriwen, losscar, greapy, Dark Angelus, Sweet KiWi, Bíša, Ejí, Paulín, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

dosti emotivní, krásně vyjádřená, snad si toho dotyčný všimne :-)

08.11.2009 17:28:00 | losscar

chtít a nemít,
jen smutek bloudí v duši,
bojovat, neklít,
zkus třeba trochu vzrušit ;-)

29.08.2009 18:21:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí